Görüş Bildir

Kayapınar Lisesi filede güldürdü

Okul sporlarında ilk kez bir Diyarbakır takımı voleybolda Türkiye finallerine kalırken, bu başarıyı elde eden İMKB Kayapınar Lisesi 8 takımlı final grubunda 6.oldu.

Kayapınar Lisesi filede güldürdü
ŞEHİR VE AKMEŞE YÖNETİMİNDE İMKB Kayapınar Lisesi voleybolda önemli bir başarıya imza attı.

Hatay’da yapılan Türkiye finallerinde Türkiye 6’ıncısı olan Nadir Şehir-Yunus Akmeşe yönetimindeki erkek voleybol takımının başarısı Diyarbakır’da yüzleri güldürdü.

Antrenörler Şehir ve Akmeşe,okul sporlarında Diyarbakır’ı voleybolda finallere taşıyan ilk okul olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR Türkiye’nin en iyi 8 okulu arasında 6.olmalarının önemine dikkat çeken başarılı antrenörler,”Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz.Umarız daha büyük başarılar yakalarız.Ayrıca her konuda bizi destekleyen okul müdürümüz Ahmet Tanrıverdi' ye teşekkür ediyoruz .Kendisi hep yanımızdaydı. Hatay’a giderken Kayapınar Belediye Başkanı Mahmut Dağ ve DİSKİ Genel Müdürü Fahrettin Çağdaş’tan da destek gördük.Bu konuda bizlere sahip çıkarak bu kentin öz be öz gençlerine yaptıkları katkılar hiç bir zaman unutulmayacaktır.” dediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi