Kayapınar'a kötü haber

Erganispor maçında kırmızı kart gören 5 futbolcu ceza istemiyle tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildi. Bu futbolcular Genç Murat karşısında forma giyemeyecek.

Kayapınar'a kötü haber
AFDK TEDBİR KOYDU, KAYAPINAR ŞOKTA Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta geçen hafta Erganispor’un cezası nedeniyle Batman’da oynanan Diyarbakır derbisindeki olayların  faturası Kayapınar Belediyespor’a kesildi. Maç içinde kırmızı kart gören Kemal Tosun,oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinden atılan Salih Kartal ile maçtan sonraki olaylara karıştıkları iddia edilen Vahit Tekgül,Nehyet Tarandır ve Mansur Ay için,Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) kulüpten savunma isteyerek bu futbolcuları tedbirli olarak ceza kuruluna sevk etti. Salı günü oynanacak Genç Murat maçında forma giymemeleri kesinleşen bu futbolcular için kulübün savunma vereceği ve olaylara karışan Erganispor’lu futbolcuların hakem ile gözlemci raporlarında yer almamasından dolayı da TFF’ye şikayette bulunduğu kaydedildi.

D.BAKIR EKİPLERİNİN RAKİPLERİNE CEZA AFDK,Hakkari Zapspor teknik sorumlusu A.Mecit Tekin’i de savunma isteyerek ceza kuruluna sevk etti.

Genç Muratspor’dan Yakup Sercan’a 2 maç ceza veren AFDK,bu takımın antrenörü Mehmet Atlı’yı da tedbirli olarak ceza kuruluna sevk etti. Bu isimler Kayapınar Belediyespor maçında görev yapamayacak.

Ceza alan bir diğer isim Kurtalanspor’lu Hakan Balkaya oldu. Kurul,Balkaya’ya 3 maç ceza verdiği için bu futbolcu Salı günü Bismil Belediyespor’a kaşı forma giyemeyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz