Kayapınar'da operasyon tamam

Kayapınar Belediyespor, ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen 14 futbolcu ile yollarını ayırdı. Takım,kamp için bugün Antalya’ya gidecek.

Kayapınar'da operasyon tamam
4 KALECİ DE GÖNDERİLDİ Kayapınar Belediyespor,teknik heyetin raporu doğrultusunda 4’ü kaleci olmak üzere 14 futbolcu ile ilişkisini kesti. Kaleciler Ferhat Demir,Ferhat Kaplan ,Emir ve Önder’in yanı sıra Barış Turan,Yılmaz,Onur,Deniz,Uğur,İdris,Ali Fırat,Emrah,Emre Yakut ve Mustafa’nın sözleşmeleri fesh edilerek kulüp bulmaları istendi.

Dış transferde Y.Diyarbakırspor’dan İkram,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan da Mansur Ay ve Cihat Baykuşak’la anlaşan Yeşil-Sarılı kulübün,Bağlar Belediyespor’dan kaleci Mehmet Ali ile de anlaştığı bildirildi.

ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR Kayapınar’ın ,2.Lig ve 3.Lig deneyimine sahip bir kaleci ile de anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Bazı mevkilere yapılacak takviyeler için ise arayışların devam ettiği kaydedildi.

Bu arada takım, iki hafta sürecek Antalya kampı için bugün Antalya’nın Kemer İlçesi’ne gidecek. Kamp boyunca çok sayıda hazırlık maçı yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz