Kayapınarlı Sporcuların Avrupa başarısı

Kenya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar ile İtalya’da düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonasına katılan Kayapınar Belediye Sporlu 2 sporcu, aldığı başarıları Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a hediye etti. Başkan Kılıç, Kayapınar Belediyesi olarak her zaman başarılı gençlerin ve sporcuların yanında olacaklarını söyledi. Başkan Kılıç, aynı zamanda başarılı sporculardan Meryem Bekmez’in babasını Belediyede istihdam edeceklerinin sözünü verdi.

Kayapınarlı Sporcuların Avrupa başarısı

Kayapınar Belediyesporcuları Meryem Bekmez ve Şirin Karabal, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç, sporcuları aldıkları başarılarından dolayı kutladı.

15 Temmuz’da Kenya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar şampiyonasında 5Km yürüyüş branşında Dünya 2.’si,22 Temmuz’da ise İtalya’da düzenlenen Avrupa gençler şampiyonasında 10Km yürüyüşünde yine Dünya 2.’si olan Meryem Bekmez ile 24 Haziran’da İtalya’da düzenlenen 12. Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu yarışmasında Dünya 3.’sü olan Şirin Karabal, Antrenörler Çetin Aslan ve Azize Özbey ile birlikte Başkan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoy, tarafından Havaalanında karşılanan Sporcular Bekmez ve Karabal ile Antrenörleri Aslan ve Özbey, araçlarla Kayapınar Belediyesi’ne getirildi. Başkan Kılıç’ı makamında ziyaret eden Sporcular ve Antrenörleri, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu arada, Başkan Kılıç, Dünya Üçüncüsü olan Meryem Bekmez’in başarısını taçlandırmak için babasını Belediyede istihdam etti.

KILIÇ: “BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, makamında kabul ettiği başarılı sporculara başarılarından dolay tebrik ederek, “Avrupa’ya gönderdiğimiz sporcuların başarılarla ülkeye dönmesi bizleri gururlandırdı. Bu başarılarından dolayı Antrenörlerine ve sporculara teşekkür ediyoruz. Kayapınar Belediyesi olarak her zaman başarılı gençlerimizin yanında olacağız”diye konuştu.

“ÜLKEMİZİ HER YERDE TANITACAĞIZ”

Kenya ve İtalya’da düzenlenen yarışmalarda başarılarla ülkeye dönen Kayapınarlı Sporcular ise, Aldıkları başarılardan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Desteklerinden dolayı başta Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a ve tüm yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemizi ve Diyarbakır’ımızı Avrupa’nın her yerinde gururla tanıttığımız için mutluyuz” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi