Görüş Bildir

Keçirören'e bileniyorlar

2. lig Beyaz gruptaki İl temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler, zorlu Keçiörengücü deplasmanına bileniyor. Talaytepe tesislerindeki idman, neşe içerisinde geçerken, Teknik Direktör Taşkın işi sıkı tutuyor.

Keçirören'e bileniyorlar

Haftasonu Ankara'da Keçiörengücüspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler, üç puanla dönmenin hesabını yapıyor. Zirve'de bende varım diyen Amedspor'lu futbolcular yoğun bir idman çalışması içerisinde bulunurken, Teknik Direktör Taner Taşkın, ekibi teknik noktada maça hazırlıyor.

ANKARA DEPLASMANI

Amedspor'un patronu Taner Taşkın, “Moral, motivazyon, herşey çok güzel. Hepimizde bir inanmışlık, bir hedef var. Zorlukları tüm engellemelere rağmen aşıyoruz. Bazı futbolcularımız büyük risk alarak sakat olmalarına rağmen sakat sakat maça çıkıyorlar. Özverili ve iyi niyetli bir ekibimiz ruhu hakimiyeti var. Bu da takımın şansı bir haylı yükseltmektedir" dedi. Taraftarlara da çağrıda bulunan Taşkın, Ankra’daki Keçiörengücü maçının kendileri için bir haylı zor geçeceğini düşündüklerini ifade ederek," Mutlaka ama mutlaka Diyarbakır’a 3 puanla dönmemiz gerekir" iddiasında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi