Kimse Takımı Yıpratamaz

Amedspor başkanı Nurullah Edemen, sosyal medya üzerinden takımı yıpratanlara asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kimse Takımı Yıpratamaz

Sosyal medya hesapları üzerinden taraftar gruplarının birbirlerine yönelik suçlamalarda bulunmasına tepki gösteren Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, sosyal medya üzerinden takımı yıpratanlara asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

“DİYARBAKIR’DA TÜRKİYE’NİN EN DÜZGÜN TRİBÜNLERİ VAR”

Kamuoyunun Amedspor ile ilgili algısını daha iyi yerlere geldiğine değinen Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen “Bunu kolay yapmadık. Diyarbakır’da Türkiye’nin en düzgün tribünleri var. Küfürsüz, ayrımsız, ailelerin geldiği bir tribün var. 2 maçtan beri bazı arkadaşlarımız kavga gürültü… Olmaması gerekiyor. Benimsemiyorum. Sıkıntı yaratmadıkları sürece herhangi bir taraftar grubuna karşı duruşumuz yoktur. ” dedi.

Edemen, “Başka bir kentimiz yok Diyarbakırımız var. Diyarbakırımız takımı olan Amed Sportif faaliyetler başkanı olarak sosyal medya üzerinden takımı yıpratanlara asla müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ AMEDSPOR’U LAİK OLDUĞU YERE TAŞIMAKTIR”

Amed Sportif faaliyetleri kullanarak bazı sosyal medya hesaplarında tartışma konusu yapan taraftar gruplarının takımı yıprattığına dikkat çeken Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “Bizim bir amacımız var oda Amedspor’u laik olduğu yere taşımaktır. Sosyal medya hesaplarında takımımızın ismi kullanılarak yapılan karşılık açıklamalar ve danışıklıklara son verilmesini istiyorum. Bu tip davranışlar hem kentimizi hem de takımımıza ciddi zararlar vermektedir. Taraftar gruplarının bu takımı desteklediklerine inanıyorlarsa sosyal medya hesaplarında dertlerini anlatacaklarına buraya yanımıza gelip karşılıklı anlaşarak dertlerini anlatıp sorunlarının çözümü konusunda bizlerde destekte bulunarak. Tersini düşünen var ise biz buna müsaade etmeyiz. Bu takım bu kentin takımıdır. Bu takımın en iyi yere gelmesi için hep birlikte elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MİLLETVEKİLLERİ TELEFONLARINI CEVAPLAMIYOR”

Diyarbakır’ı temsil eden milletvekillerine de eleştirilerde bulunan Edemen, “Bu kentin takımı bu kentin aynasıdır. Bunun için milletvekilleri millet adına bu takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Âmâ öyle olması gerekirken bizlerin telefonlarına bile cevap vermekten çekiniyorlar. Bu yüzden Bu kentin milletvekilleri diğer kentlerin milletvekilleri nasıl üzerlerine düşen görevi yerine getiriyor ise onları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu

Kaynak: Spor Merkezi