Kırmızı Şeytanlar Muslera'yı değil, Lloris'i istiyormuş!

Gün içinde İngiliz basınının Manchester United takımının Galatasaray’ın başarılı eldiveni Fernando Muslera’ya teklif yapacağını öne sürmesinin ardından, bir iddia daha geldi. İngiliz basını Manchester United’ın Muslera yerine Tottenham’ın Fransız kalecisi Hugo Lloris’i transfer edeceğini söyledi. İşte ayrıntılar..

Kırmızı Şeytanlar Muslera'yı değil, Lloris'i istiyormuş!

İngiliz basını, Manchester United'ın, Tottenham kalecisi Fransa kaptanı Hugo Lloris'e kancayı taktığını bildirdi.

Haber Türk’ün haberi doğrultusunda; Metro gazetesi, bonservis ücreti olarak 15 milyon sterlin Muslera'ya öderse David De Gea için 35 milyon sterlin bonservis parası isteyen Manchester United'ın 20 milyon sterlin karlı çıkacağını hesapladığına değinmiş.

Fransız milli kaleci Hugo Lloris'in bu yaz Tottenham'ı terk edebileceğini öne sürmesinin akabinde İngiliz basını, bugün Tottenham Hotspur'da geleceğini düşünen Hugo Lloris'in "İnsanın kendisini düşünme zamanı gelir" diye konuştuğunu ve Paris Saint-Germain ile Ligue1'a dönebileceği söylentilerini reddettiğini yazdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAMAK İSTİYOR

2012 yılında Lyon'dan 8 milyon sterline Tottenham'a geldiğinde 5 yıllık kontrat imzalayan Fransa Milli Takımı kaptanı, Tottenham kulübünün başkanı Daniel Levy'e Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın tercihi olduğunu söyledi. Premier Lig'de beşinci olan Tottenham ise bu yıl ancak Avrupa Ligi'ne katılabiliyor.

Daha önceki kulübünde dört yıl arka arkaya Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Fransa Kaptanı, White Hart Lane'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığı için ayrılmayı düşünüyor.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler