Kollar sıvanıyor

Amed Sportif Faaliyetlerde yeni sezonla ilgili kolları sıvıyor. İç ve dış transfer görüşmelerine hafta içi başlanılacağı bildirildi.

Kollar sıvanıyor

Yeşil-Kırmızılı ekip,Teknik Direktör sorununu sözleşme yenileyerek Taner Taşkın'le devam etme kararı almasından sonra 2017-2018 futbol sezonu için, kolları sıvamaya başlıyor. İç ve dış transfer çalışmalarına hafta içi start verecek olan yönetim kurulu, takım hocası Taşkın’ın hazırlayacağı rapora göre yhareket edecek. Takımla ilişkisi kesilecek oyuncular ise daha sonra belirlenecek.

Yeniz sezonda futbolcu yaş ortalamasını aşağıya çekmeyi planlayan Amed Sportif Faaliyetlerin, dış transferde genç oyunculara yöneleceği öğrenildi. Bu konuda arayışta olan yönetimin, dış transferde belirlenen bazı oyunculara temasa geçtiği öğrenildi.

Geçen sezon Amed Sportif Faaliyetler forması altında önemli maçlar çıkaran Deniz Naki ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun Almanya’ya gidişi öncesinde yöneticilerle bir araya geldiği hem alacakları hem de yeni sezonla ilgili transferi konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yapılan açıklamada, mali genel kurulanan Haziran ayı içerisinde gerçekleşeceği belirtildi. Açıklamada, A takımı seçmelerinin de Ramazan Bayramının ardından gerçekleşeceği vurgulandı.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler