Görüş Bildir

Kritik Davaya İkinci Erteleme

Diyarbakırspor'da yeni yönetimin seçildiği kongrenin iptal edilmesine yönelik açılan davada yine karar çıkmadı. Mahkeme heyeti, duruşmayı 2 Temmuz’a erteledi.

Kritik Davaya İkinci Erteleme

Diyarbakır 1.Amatör Ligi’nde şampiyon olarak Süper Amatör Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Diyarbakırspor Kulübünün 22.11.2018 tarihinde yapılan olağanüstü kongresinin iptali talebiyle açılan davada yine karar çıkmadı.

Kongrenin iptal edilmesi için eski kulüp başkanı Abdülkadir Duran, eski antrenörler Ömer Akçura ve Fehmi Çağlar'ın Diyarbakır 7.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yaptığı başvuru sonucu açılan dava ikinci kez ertelendi.  Mahkeme, eksik olan belgelerin ilgili kurumlardan talep edilerek duruşmayı 2 Temmuz 2019 tarihine erteledi.

“Diyarbakırspor’un Sahibi Halktır”

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şehmus Akyıl,eski başkanın bu tür yollarla hem yargıyı gereksiz yere meşgül ettiğini hem de kulübün önünü kapatmaya çalıştığını söyledi. Diyarbakırspor’un sahibinin halk olduğunu belirten Akyıl,”Diyarbakırspor halkın ortak paydası ve değeridir. Ne benim ne de o şahsın şahsi malı ve şirketi değildir. Kulüp yıllar sonra küllerinden doğup sinerji yakalamışken bu tür adımlarla zaman harcanmamalı. Taraftarlarımız ve halkımız bu saatten sonra bu tür insanlara prim vermez. Herkes kendi işine baksın. Diyarbakırspor’u daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz,bunları konuşmamız lazım” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi