Kritik iki maç!

Grup lideri Amed Sportif Faaliyetler takımının ligdeki son iki maçı özellikle şampiyonluk maratonunda "hayat-memat" meselesi.

Kritik iki maç!

Önemli bir avantaj elde eden Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler'de tüm hesaplar hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Hacettepespor maçı üzerine kurgulandı. Amed bu maç sonrasındaki ikinci önemli maçını ise deplasmanda Kahramanmaraş ile oynayacak.

Bu her iki maç, ligin ikinci yarısı açısından önem arz edici olduğu gibi yakın rakip BB Erzurumspor karşısında fark yaratabilir.

Pazar günü sahasında oynayacağı Hacettepespor maçına cezalı olan Kamil İçer’den eksik olarak çıkacak kadronun futbolcuları Antrenör Sertaç Kuçükbayrak’ın nezaretinde idmanlarını sürdürüyor.İdmanlarda ağırlık, teknik taktik ile gol ile ceza atışları çalışmaları yapılıyor. Hedef Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılıp, Ziraat Türkiye kupasında oynanacak olan Fenerbahçe maçına moralli çıkabilmek.Şimdi önlerindeki Hacettepe maçı için pür dikkat olmalı, futbol maçlarında kesin favori yoktur. Bu nedenle ne yapılıp yapılmalı ama hata yapılmamalıki işler yoluna  gitsin.

Kaynak: Diyarbakır Söz