Küçükbayrak Kalıyor mu?

Amedspor yeni sezonda, Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak'la devam etme kararı aldı. Basın Sözcüsü Aktepe, "sorun çıkacağını sanmıyoruz" derken, gözler Küçükbayrak'ın vereceği karara çevrildi.

Küçükbayrak Kalıyor mu?

YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Amedspor'da yaşanan "teknik heyet" belirsizliği gideriliyor. Geçen sezen krizli haftalar geçiren ve istifa aşamasına gelen Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak'la, Amedspor yönetimi devam etmek istiyor.

‘SORUN ÇIKACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ’

Kulüp Basın Sözcüsü Nesih Aktepe, Sertaç hocanın kulüple özdeşleşen bir isim haline geldiğine dikkat çekerek genç hocanın devam etmesinden yana olduklarını söyledi. Aktepe, “Teknik heyetimizle geçen sezon başarılı olduk. Aramızda hiçbir sorun yok ve devam etmek istiyoruz. Sertaç hoca camiamızla özdeşleşen bir isim haline geldi. Herkes gibi bizler de kendisi ve ekibiyle çalışmaktan memnunuz. Yapacağımız görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını ve kendileriyle yola devam edeceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

‘İÇ TRANSFERDE SORUN GÖRÜNMÜYOR’

İç transferde ön görüşme yaptıkları oyuncularla mutabakat sağladıklarının altını çizen Aktepe, şampiyon olacak bir ekip oluşturmak istediklerini kaydetti. Aktepe,”Oyuncularımızla görüşerek düşüncelerini almak istedik. Devam etmek istediklerini ifade ettiler,bize olan güvenlerini dile getirdiler. Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz var. Bunu bu sene tamamlamak istiyoruz. Dış transferde de kaliteli ve nokta takviyeler yaparak şampiyon olacak bir ekip yaratacağız.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz