Görüş Bildir

Lena, Bodrum'un gururu oldu

HIRVATİSTAN'daki Uluslararası Rüzgar Sörfü Birliği (IFCA) Slalom Dünya Şampiyonası'nda birincilik elde eden Bodrumlu sörfçü 27 yaşındaki Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Lena, Bodrum'un gururu oldu
Rüzgarın Kızı olarak anılan ve başarılarıyla dünyada adını duyuran Lena Aylin Erdil, 11 Haziran'da Hırvatistan'da IFCA Slalom Dünya Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonluğun sevincini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve Genel Sekreter Hüseyin Gözütok ile birlikte Kocadon'u ziyaret eden Erdil, "Harika bir rüzgar yakaladım ve kendimi gerçekten çok hızlı hissediyordum. Ancak maalesef iki yarış sonra ayağımdan sakatlandım. Yine de o sakatlığı düşünmeden yarışa odaklandım ve en iyisini yapmaya çalıştım. Son iki yarışta ekipmanımın üzerinde kendimi kondisyon olarak iyi hissediyordum ve iki finalimi de kazandım" dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya'ya desteklerinden dolayı teşekkür eden milli sporcu, "IFCA Slalom Dünya Şampiyonluğu'nu Türkiye'ye ve Bodrum'a getirdiğim için çok mutluyum. Bu başarılarımın büyük bir payı da sizlerin desteğinden. Her zaman benim yanımda oldunuz. Çok teşekkür ederim" dedi. Başkan Mehmet Kocadon, Lena Aylin Erdil'in başarılarından her zaman gurur duyduğunu belirterek "Lena, dünyanın birçok yerinde yarışlara katıldı. Dünya şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atarak da Bodrum'un sporda ne kadar önde olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Hem milli sporcumuz olarak hem de Bodrumspor'un bir üyesi olarak büyük bir azimle yakaladığı dünya birinciliğinden dolayı Lena'yı tebrik ediyor, bu başarılarının sürekliliğine de inanıyorum. Ayrıca milli sporcumuz, Bodrum'un tanıtımına da büyük katkı sağlamaya devam ediyor ve Bodrum'un gururu olarak adını duyuruyor" dedi.
Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu milli sporcu Erdil'in başarısının, Windsurf'de Türkiye Yelken Federasyonu tarihinde kazanılan en büyük başarı olduğu belirtildi.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi