Görüş Bildir

Lider Avantaj Peşinde

Bugün İstanbul’da Pendikspor’la karşılaşacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak yakın takipçileri Keçiörengücü ile Erzurumspor’un birbirleriyle karşılaşacağı haftada puan farkını açmak istiyor.

Lider Avantaj Peşinde

2.Lig Beyaz Grup’ta ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala 3 puan farkla lider olan Amedspor,bugün  puan farkını artırmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu karşılaşma öncesinde takımda moraller yüksek.

 Son haftaların başarılı ekibi Pendikspor’la deplasmanda karşılaşacak  olan  Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılıp  Keçiörengücü ve Erzurumspor’un birbirleriyle karşılaşacağı haftada puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor. Amedspor’da sarı kart cezalısı Sıdık İstemi dışında eksik bulunmuyor.

Pendik İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Pendik İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle maça Amedspor’lu taraftarlar alınmayacak.

Pendikspor’lu Taraftarların Jesti Mutlu Etti

Çarşamba günü Menemen Belediyespor’la deplasmanda oynadığı kupa maçından sonra İstanbul’a geçerek burada hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da morallerin yüksek olduğu gözlenirken,takımı havaalanında karşılayan Pendikspor’lu taraftarların otele ve idman sahasına da gelerek centilmence tutumlarını sürdürmesi sevindirdi. Deniz Naki, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Amedspor’a geldiğinden beri ilk kez böyle bir tablo ile karşılaştığına dikkat çekerek Pendikspor’lu taraftarlara teşekkür etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi