Görüş Bildir

Lider'in zorlu sınavı İstanbul

Nazilli Belediyespor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Amed Sportif Faaliyetler için, zorlu sınav pazar günü İstanbulspor'la yapacağı maçın 90 dakikası olacak.

Lider'in zorlu sınavı İstanbul

2. Lig Beyaz grupta, Diyarbakır'ı temsil eden Amed Sportif Faaliyetler, İstanbulspor deplasmanına hazırlanıyor. Lider zorlu deplasmandan puanla dönmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u maçın son 10 dakikasında Deniz ve Sıddık'ın golleriyle 2-1 yenerek, altın değerinde üç puanı alıp, 38 puanla liderlik koltuğuna oturan, Amed Sportif Faaliyetler, püzür günü İstanbulspor'la karşı karşıya gelecek. Bahçelievler İl Özel İdare Stadında saat 13.00'te başlayacak olan 90 dakikalık maç, lider için zorlu bir sınav içeriyor.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçtan, 2 galibiyet, 2'de beraberlik alarak, 8 puan toplayan Yeşil-Kırmızılı ekip, İstanbul için yoğun bir idman programı yapıyor. Kar yağışı nedeniyle çalışmalarını salonda yapan Amedspor, İstanbulspor karşısında mutlak puan veya puanları almayı hedefliyor. En yakın rakibi Erzurumspor'la arasında bir puan fark bulunan Yeşil-Kırmızılı ekip, İstanbul deplasmanında uygulanan "taraftar" yasağının kaldırılmasını istiyor. 24 haftadır, taraftar yasağı şaşıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi