Görüş Bildir

Liderliği elinden kaçırdı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligi takımlarından Erganispor, kendi sahasında Çınar Belediyespor ile 0–0 berabere kalarak liderliği ele geçirme fırsatını tepti.

Liderliği elinden kaçırdı

Ergani Spor teknik direktör Mehmet Kanat, Sezon başında önüne koydukları şampiyonluğa sezon sonunda mutlaka ulaşacaklarını ifade eden teknik direktör Kanat, "Lider Çınar Belediye spor ile ile oynadığımız karşılaşmada 0–0 berabere kaldık. Müsabakada iyi oynayan taraf bizdik. Yaklaşık 5 bin taraftarımızın desteğiyle çıktığımız zorlu müsabakada galibiyeti kaçıran taraf olduk. Güzel futbolumuzdan dolayı futbolcularımı, teknik heyetimi ve maçın başından sonuna kadar centilmence destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

YALNIZ BIRAKILIYORUZ

Kanat, Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Liginde kısıtlı bir bütçeye rağmen büyük başarılar elde ettiklerini ifade ederek şöyle dedi; "Tüm imkansızlıklara rağmen, Belediye destekli takımlarının karşısında şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda Lider Çınar Belediyespor ile oynadığımız müsabakada maçımıza 5 bin taraftar stadyuma destek için gelirken aynı duyarlılığı ilçedeki mülkü amirlerimizden göremedik. Taraftarlar da bu duyarsızlığa tepki gösterdi. Bizleri üzen şampiyonluk yolunda yalnız bırakılmamızdır."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi