Görüş Bildir

Lige döndü

Ziraat Türkiye Kupasına Balıkesirspor Baltok’a 5-0 mağlup olarak veda eden Amed Sportif Faaliyetler, Utaş Uşakspor ile deplasmanda yapacağı lig maçına odaklandı.

Lige döndü

Amed Sportif Faaliyetler, Balıkesirspor Baltok ile yaptığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Uşak’a gitti. Yarın deplasmanda yapılacak lig maçı için Diyarbakır’a gelmeyen yeşil kırmızılı kafile, Uşak’a geçerek kampa girdi. Diyarbakır temsilcisi yarın Utaş Uşakspor ile yapacağı lig maçının ardından Diyarbakır’a dönecek.

LİGE DÖNÜŞ

 Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçına şansız bir şekilde veda ettiklerini söyledi. Küçükbayrak, iyi oynadıkları maçın 28. dakikasında haksız bir kırmızı kartla on kişi kaldıklarını belirtti. Küçükbayrak, bu kararın ardından oyundaki dengelerinin değiştiğini ve oyun kontrolünü rakibin elde ederek, sonuca gittiklerini kaydederek, "Maça iyi başladık. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Ama 28. dakikada Ferhat Yaşar’ın kırmızı kartla oyundan atılmasıyla on kişi kaldık. Bu dakikadan sonra bir kişi fazla oynamanın avantajını elinde bulunduran ev sahibi ekip, etkili ataklar başlattı. Rüzgarın etkisi de oldu. İki tane avantajı eline geçiren rakibimiz üst üste goller bularak sonuca gitti ve biz Ziraat Türkiye Kupasına erken veda etmiş olduk. Bu nedenle çok üzgünüz” dedi.

OLUMSUZLUKLAR

Bütün olumsuzluklara rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan futbolcularını kutladığını vurgulayan Küçükbayrak, “Yaşadığımız birçok soruna rağmen futbolcularım giydikleri formanın hakkını vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu nedenle onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah yaşadığımız sorunlar tez zamanda çözülür” şeklinde konuştu.

Küçükbayrak, Utaş Uşakspor ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını tamamlayarak, maaç saatini beklediklerini söyledi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi