Lucas Leiva transferinde Galatasaray’ı üzen gelişme!

Liverpool'a yakınlığıyle bilinen LiverpoolEcho yazarı Michael Pearce, Lucas Leiva'nın takımdaki geleceğinin transfer sezonunun sonuna kadar belirsizliğini koruyacağını yazdı.

Lucas Leiva transferinde Galatasaray’ı üzen gelişme!

Liverpool'a yakınlığıyle bilinen Liverpool Echo yazarı Michael Pearce, Lucas Leiva'nın takımdaki geleceğinin transfer sezonunun sonuna kadar belirsizliğini koruyacağını yazdı.

Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan ve yalnızca ödeme planı konusunda görüşmelerin sürdüğü Brezilyalı yıldızın transferi, Jurgen Klopp engeliyle karşı karşıya kaldı.

Savunmada Mamadou Sakho, Joe Gomez ve Joel Matip gibi isimlerin sakatlığı, Alman teknik adamın canını sıkarken, Premier Lig'in başlamasına 10 günden az bir süre kala Klopp'ün, Leiva gibi bir alternatifi şu an için bırakmak istemediği ortaya çıktı.

Ancak Kloop'ün, Leiva'nın takımda sürekli oynama isteğine olumlu cevap verememesi nedeniyle, 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gecikmeli de olsa gideceği detayı verildi.

Bu durumda Leiva'nın, Liverpool'daki sakat oyuncuların yeniden takıma dönmesinin ardından Türkiye macerasına start vereceği, bu tarihin ise Ağustos ayının sonunu bulacağı öne sürüldü.

Öte yandan Huddersfield ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, ancak tedavi süreci hızla ilerleyen Leiva'nın, 1 hafta içinde takımla birlikte olabileceği açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz