Maddi sorunları hala çözemedi!

Amedspor yeni sezona ekonomik sıkıntılarla giriyor. Maddi çıkmazdan çıkamayan ekip, futbolcu ödemelerini henüz yapmak iken, lisansların çıkması için de hafta içinde TFF’ye para yatırılması gerekiyor.

Maddi sorunları hala çözemedi!

İki sezondur özellikle ekonomik sorunlarla buğuşan Amedspor, 20182019 sezonuna da aynı sıkıntılarla giriyor. Geçen sezondan kalma futbolcular ve yeni transferlere şu ana kadar cüzi rakamlar dışında ödeme futbolcuların beklediği ödeme yapılamazken, teknik heyet ve geçmişe ait personel alacakları ise hala yerinde duruyor.

Kamp ve malzeme giderlerini güçlükle karşılayan yönetim, diğer kalemleri ödemek için kaynak arayışı içerisinde bulunuyor. Bu ha        fta içerisinde, futbolculara ödeme yapılmasının yansıra, TFF’ye ödeme yapılarak transfer tahtasının açılması ve futbolcu lisanslarının çıkarılması içinde bütçe gerekli. Aksi takdirde 2 Eylül Pazar günü oynanacak Samsunspor maçı öncesinde YeşilKırmızılı kulüpte yeni krizler patlak verebilir.

KOMBİNE SATIŞ BİLETLERİ

Maddi kaynak arayışlarını sürdüren Amedspor Yönetiminde, gözler  kombine bilet satışları ve yine storeden yapılacak lisanslı ürün satışlarına çevrilirken, Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan da maddi destek bekledikleri ifade edildi.

Yeni sezon için istenilen transferi yapamayan ve şampiyonluk kadrosu oluşturamayan YeşilKırmızılı Kulüp, çoğunluğu yerli oyunculardan ve maddi sorunlara rağmen burayı tercih eden futbolculardan oluşan kadro ile bu sezon sahada yer alacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz