Manisaspor için eski başkan Ergün patladı

Manisaspor'u başkanlığı döneminde 3'üncü Lig'denSüper Lig'e çıkaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sessizliğini bozdu.

Manisaspor için eski başkan Ergün patladı

Siyah beyazlı takımın PTT1'inci Ligi'nden düşmesinin ardından ilk kez konuşan Ergün, Manisaspor'un Abdullah Mergen başkanlığındaki yönetimi topa tuttu. "Hangi yüzle o koltukta oturuyorsunuz?" dedi. Başkan Ergün, şöyle devam etti:
"Kulübü bugünkü duruma düşürenler istifa etme onurunu bile gösteremiyor. Daha ne olmasını bekliyorsunuz? Siyasi düşüncelerinizle Manisaspor'u daha fazla nasıl kaosa sürükleyeceğinizin hesabını mı yapıyorsunuz? Derhal istifa edin. Bu görevi sizden daha iyi yapacaklar elbet bulunur."
İlk yarıda kötü gidişi engellemek amacıyla kulübe yardım elini uzattığını, bu süreçte takımın toparlanıp puanlar almaya başladığını hatırlatan Ergün, daha sonra yönetimin samimi olmayan davranışları ve siyasi tavırları yüzünden geri adım attığını belirtirken şunları söyledi:
"Bir zamanlar Manisaspor'un maçı olduğunda kentte hayat dururdu. Bu şehir bu takımla çok güldü, çok ağladı. Ancak ortada ne takım bıraktınız, ne taraftar. Bırakın kulüp nasıl yönetilir gösterelim. Bu takımın içine siyaset sokulmadığı sürece formamı giyip, atkımı takıp destek vermeye hazırım. Manisaspor armasına aşık bizler, el birliğiyle takımı eski günlerine döndürürüz. Yeter ki kulüpten menfaat sağlamaya çalışanlar gitsinler."

Kaynak: DHA