Mardin belediyesinden spor malzemesi yardımı

İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesi, 10 spor kulübüne sportif malzeme yardımında bulundu.

Mardin belediyesinden spor malzemesi yardımı

Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Nusaybin Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal, belediye olarak ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine destek verdiklerini söyledi.

Gençlerin yalnız olmadığını bilmeleri gerektiğini vurgulayan Baysal, spor kulüplerinin maddi imkansızlıklara takılmaması gerektiğini kaydetti.

Belediye olarak, kanunların verdiği yetkiler nazarında malzeme teminiyle ilçedeki sportif faaliyetleri destekleme kararı aldıklarını ifade eden Baysal şöyle konuştu:

Spor malzemesi yardımı

"Bütün kamuoyuna ve diğer sporla uğraşan kulüplerimize, gençlerimize, çocuklarımız bilsin ki imkanlarımız dahilinde her türlü spor faaliyetlerin yanındayız. İnşallah Nusaybin'in önümüzdeki süreç içerisinde Spor Bakanlığı olsun belediyemizin imkanları olsun sadece malzeme bağlamında değil altyapı yatırımında da güzel spor alanlarına kavuşacağız. Burada eminim ki başarılı ve çeşitli branşlarda ilçemizi gururla temsil edecek sporcularımız çıkacaktır. Bundan sonra bu faaliyetlerimiz devam edecektir. Bunu bir giriş olarak kabul etmenizi istiyorum. Eminim ki hayırlara vesile olur ve bundan sonraki faaliyetlerinizde yanınızda olacağımızı temenni ederim."

Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdürü Serkan Tekin de Nusaybin'de ilk kez tüm spor kulüplerine sportif malzeme desteği yapıldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından atletizm, futbol, basketbol, satranç ve wushu branşlarında ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine spor malzemeleri dağıtıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz