Görüş Bildir

Marmaris futbolla şenlendi

MARMARİS'te Yeşil Marmaris Spor Kulübü'nün düzenlediği U11 Cumhuriyet Futbol Turnuvası gerçek bir futbol şölenine sahne oldu.

Marmaris futbolla şenlendi
Üç gün süren turnuvada Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Medipol Başakşehir, Altınordu, Göztepe, İzmirspor, Eskişehir DSİ Bentspor ve Yeşil Marmaris Spor Kulübü'nün 11 yaş altı takımları toplam 66 müsabaka oynadı. Puanlama ve sıralamanın yapılmadığı organizasyonda tüm takımlara kupa, tüm futbolculara da madalya verildi. Turnuvanın amacına ulaştığını söyleyen Yeşil Marmaris Spor Başkanı Aziz Özgeçer, "Kazanma ya da kaybetme kaygısı olmadan sadece spor yapmak üzere sahaya çıkan minik futbolcular, sporla dolu, neşeli ve eğlenceli üç gün geçirdiler. Tüm katılımcalara teşekkür ediyorum" dedi.
Kapanış törenine katılan Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ise futbolcuları kutladı, "Burada yarışmaktan çok yeni dostluklar edindiniz. Üç gün boyunca yeni arkadaşlıklara imza attınız. Bence sporun en önemli amacını ortaya koydunuz. Sizleri yeniden Marmaris'e bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi