Medical Park Antalyaspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 2

Isparta Davraz'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı.

Medical Park Antalyaspor: 2 - Mersin İdmanyurdu: 2

Kampın yapıldığı otelin sahasında oynanan karşılaşmaya Medical Park Antalyaspor, Hakan, Ali, Zizic, Deniz, Minev, Pedro, Zeki, Kodjo, Emrah, Tita ve Diarra, Mersin İdmanyurdu ise Özden, Joseph, Serkan, Erkan, Mustafa, Hakan, Danilo, Yahya, Murat, Yattara ve Nobre ilk 11'iyle çıktı.

Karşılaşmada Medical Park Antalyaspor'un gollerini 42. dakikadae Tita, 59. dakikada ise Emrah penaltılardan kaydetti. Mersin İdmanyurdu'nun golleri 35. dakikada penaltıdan Yahya ve 70. dakikada Yattara'dan geldi.

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Nurullah Sağlam, karşılaşma sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarının planladıkları gibi devam ettiğini söyledi.

Davraz'dan yarın ayrılarak ikinci etap hazırlıkları için 23 Temmuz'da Slovenya'ya gideceklerini ifade eden Sağlam, ikinci etapta daha çok hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.

Planladıkları bazı transferlerin gerçekleştiğini belirten Sağlam, ''Görüşme aşamasındayız. Yeni isimler de aramıza katıldıktan sonra her şey iyi olacak diye tahmin ediyoruz'' dedi.

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise 2. etap hazırlık çalışmalarının 23 Temmuz'a kadar devam edeceğini ifade ederek,  22 Temmuz'da Torku Konyaspor, 23 Temmuz'da da Ispartaspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını ve Türkiye'deki hazırlıklarını sonlandıracaklarını söyledi.

Hazırlıklarına 26 Temmuz'da gidecekleri Slovenya'da devam edeceklerini dile getiren Özdilek, ''Slovenya'da 11 gün kamp yapacağız. 5 hazırlık maçı oynayıp 8 Ağustos'ta Türkiye'ye geri döneceğiz. İlk karşılaşmamıza fiziksel ve zihinsel olarak hazır olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Takıma yeni katılanlarla mevcut oyuncuların uyuşmasının çok olumlu olduğuna değinen Özdilek, ''Her şey iyi gidiyor. Sakatlık olmadı, bu da sevindirici. Slovenya'da yapılacak hazırlık maçları, oyun anlayışı, takım olma ve sahadaki duruşumuzu gösterme açısından önemli bir deneyim olacak'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler