Görüş Bildir

Medicana Sivasspor'da parola 3 puan

Spor Toto Süper Ligi'nin 11'inci haftasında Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürdü.

Medicana Sivasspor'da parola 3 puan

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra top kapma çalışması yaparak pas ve şut çalıştı. Bu çalışmalar sırasında teknik direktör Buruk'da oyuncular arasında yer aldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Jeronimo Barrales ile salonda çalışan İbrahim Öztürk katılmadı. Futbolcuların ve teknik ekibin antrenmanda oldukça neşeli olduğu görüldü.


"PAZAR GÜNÜ İLK 3 PUAN GELECEK"
Antrenmandan önce açıklamada bulunan Okan Buruk, oyuncuların istekli olduğunu, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Haftasonu oynayacakları Gaziantepspor maçının kendilerini için çok önemli olduğunu vurgulayan Okan Buruk, şöyle devam etti:
"İstediğimiz şeyleri bu hafta içinde çalışarak, hem taktik, hem teknik hemde görsel olarak oyuncuları bu anlamda destekleyip haftasonuna hazırlanacağız. Tabi burada takımını isteği, bizlerin hırsı, seyircimizin bizle beraber olması çok önemli. Güzel bir birliktelikle birlikte Allah'ın izniyle pazar günü ilk 3 puan gelecek."


"GOL BÖLGELERİNDEKİ SIKINTILARA ÇALIŞACAĞIZ"
Takımının ligin başından beri kazanamadığını, bu durumun oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini, futbolcuların kafasındaki soru işaretlerinin yok edilmesi için galip gelmeleri gerektiğini dile getiren Buruk, daha sonra şöyle konuştu:
"Bu da nasıl yok edilebilir. Kazanacağınız bir maçla yok edilebilir. İnşallah bu maçta Gaziantepspor maçı olacaktır. Buna çok inanıyoruz. Bu inancı oyuncularımıza aşılamamamız gerekiyor. Onun dışında Bursa maçından önce 1 gün gibi çok kısa bir taktiksel çalışma imkanımız oldu, buna olumlu cevap verdiler. Çabuk alan bir ekip, istediklerimizi çabuk uygulayan bir ekip. Bunu da bu haftaki bir haftalık süreç içerisinde tekrar geliştirip, eksiklerimizi kapatıp biraz daha gol bölgesinde yaşadığımız sıkıntılara çalışıp bu maça hazırlanacağız."
Okan Buruk, hafif sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş'un takıma katılmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi