Melo’nun Menajeri açıkladı! Melo gidiyor mu?

Galatasaray’daki geleceği en çok merak edilen Brezilya’lı orta saha oyuncusu Felipe Melo’nun menajerinden açıklama geldi. Melo gidiyor mu ?

Melo’nun Menajeri açıkladı! Melo gidiyor mu?

Melo’nun menajeri Ümit Akbulut yaptığı açıklamada, ''Felipe beni önceki gün acil olarak evine çağırdı. Melo ile uzun uzun konuştuk. Melo, Ben Galatasaray’da kalmak istiyorum. Benim tercihim Türkiye. Benim arkadaşlarım dostlarım burada, ne olduysa oldu ben Türkiye'yi çok seviyorum dedi. Bana formayı hediye etti be instagramda paylaşmak istediğini söyledi'' dedi.

KALBİM GALATASARAY’DAN YANA

Felipe Melo’nun menajeri Ümit Akbulut, '' Bir iki gün içinde kararımı vereceğim. Ben Galatasaray'lıyım, benim kalbim Türkiye'de atıyor'' dedi. Melo'nun yakın arkadaşı olan Akbulut, ''Melo kararını verdi. Galatasaray'da devam etmek istediğini dile getirdi'' diye konuştu.

YENİ SÖZLEŞME KONUSU

Inter ile olan görüşmeler hakkında da konuşan Akbulut, ''Melo'nun bir yıllık sözleşmesi kaldı. Geleceğine bakması gerekiyor ve Galatasaray Melo'ya istediği şartları sunmazsa mecburen gider. Ama şartlar sunulursa neden Galatasaray'da kalmasın? yüzde yüz kalır. Melo para için değil Galatasaray'da huzurlu olduğu için kalmak istiyor'' dedi.

Kaynak: Spor Merkezi