Görüş Bildir

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı: "Toparlanacağız"

MERSİN İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, takımının üst üste alınan kötü sonuçlara bir anlam veremediğini,ortada hiçbir sebebin olmadığını söyledi, "Toparlanacağız" dedi.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı:
Ligin ilk yarısında güzel bir performans ortaya koyduklarını, ancak 2'nci yarıda kötü sonuçlar almaya başladıklarını belirten Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Kendi sahamızda yenilmiyorduk. Maalesef şimdi kendi sahamızda da yenilmeye başladık. Bunun sebebi şudur, demek durumunda değiliz. Çünkü ortada her hangi bir sebep yok. Son oynadığımız Gaziantepspor maçında çok kötü değildik. Rakip girdiği tek pozisyonu değerlendirip gol yaptı, biz daha fazla pozisyona girmemize rağmen sonuca gidemedik. Bundan sonraki süreçte puan kaybetmememiz gerekiyor. Puana da ihtiyacımız var. Bu konuda hem teknik heyetimiz, hem de futbolcularımızla sürekli konuşuyoruz. Onlar da durumun farkında. Ben inanıyorum ki, bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Şu anda tüm futbolcu arkadaşlarımızın alacakları olan maaşları hesaplarına yatırıldı."
Milli maç nedeniyle lige verilen aranın kendileri için bir avantaj olacağını dile getiren BaşkanKahramanlı, bu dönemde bir toparlanma dönemine gireceklerini kaydetti. Arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden BaşkanKahramanlı, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Kimsenin her hangi bir mazeretin arkasına sığınma hakkı yok. Biz bugüne kadar bu takımla buralara geldik, bundan sonra da bu takımla devam edeceğiz. Artık keseden yemeye başladık ama toparlanmamız gerekiyor. Herkes işi sıkı tutmak zorunda. Lige verilen ara bu anlamda bizim için bir avantaj olacak. Bu bir fırsat. Bu kötü gidişin düzeleceğine inanıyorum. İyi bir kadromuz var ve iyi bir hazırlık dönemi sonrası yeniden kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz. 3-5 maç kazanıp yeni senenin hesabını yapmak zorundayız."
Başkan Kahramanlı, bundan sonra kalan 5 maçlarını Mersin Stadyumu'nda oynamak istediklerini,bunun hazırlıklarını yapmaya başladıklarını,bu hafta cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'labir hazırlık maçını oynayacaklarını sözledi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi