Görüş Bildir

Mersin İdmanyurdu Mesut Bakkal'la anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Mesut Bakkal'ı getirildi. Düzenlenen törenle kendisini kırmızı-lacivertli ekibe bağlayan 1+1’lik sözleşmeyi imzalayan tecrübeli hoca, Mersin İdmanyurdu’nun başarılı bir sezon geçireceğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu Mesut Bakkal'la anlaştı

Hilton Oteli’ndeki imza töreninde konuşan Bakkal, Mersin’in tam bir spor kenti olduğunu vurgulayarak, “Mersin’i daha önceden biliyordum. Burası tam bir spor kenti. Ateşli bir taraftar gurubuna sahip. Heyecanlı maçlar oynanacak. Sokaktaki insanlar Mersin İdmanyurdu’nun kadrosunu sayabilirler. Halk takımına sahip çıkıyor. Bu büyük bir özelliktir” dedi.

Transfer yasağının herhangi bir dezavantaj oluşturmadığına dikkat çeken Bakkal, “Hazır bir takıma geldim. İyi oyunculara sahibiz. Severek ve isteyerek geldim. Çok mutluyum. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’nın hedefinde ise geçtiğimiz günlerde istifa ederek kentten ayrılan ve Kasımpaşa ile anlaşan Rıza Çalımbay vardı. Çalımbay’ın Kasımpaşa ile anlaşmak için Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu ile sözleşme yenilenmemesini bahane ettiğini iddia eden Kahramanlı, “Çalımbay bu iki oyuncuyu buradaki fiyatla Kasımpaşa’ya götürsün. Bunu yapamıyorsa iyi niyetinden şüphe ederim” dedi.

Mersin İdmanyurdu’nun büyük bir camia olduğunun altını çizen Kahramanlı,“Mersin hocasız kalmaz. 15 hocanın bulunduğu listenin içerisinden Mesut Bakkal ve Okan Buruk’a teklif götürdük. Okan Hoca ailevi sorunlar nedeniyle bu sezon çalışmayacağını söyledi. Mesut Hoca ise teklifimizi kabul etti ve imza atmaya geldi. Kendisinin kalitesi ortada. Hocamız karakterli ve işini en iyi yapan insanların başında geliyor.” diye konuştu.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi