Görüş Bildir

MHK yaz seminerleri başlıyor

TFF'nin Riva'da bulunan tesislerinde gerçekleştirilecek seminerler, 4-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

MHK yaz seminerleri başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen yaz hakem ve gözlemci seminerleri, 4 Ağustos Cuma günü başlayacak.

TFF'den yapılan açıklamada, 4-9 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek seminerlere, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin ev sahipliği yapacağı aktarıldı.

Süper Lig hakemleri ile yardımcı hakemlerinin 4-6 Ağustos, A Klasman hakemleri ile yardımcı hakemleri ve kadın FIFA hakemleri ile yardımcı hakemlerinin 6-8 Ağustos, üst klasman gözlemcilerinin ise 8-9 Ağustos tarihlerindeki seminerlere katılacakları paylaşıldı.

Seminerlerde, MHK Danışmanı Roberto Rosetti, MHK Yardımcı Hakem Eğitmeni Leif Lindberg, MHK Eğitimcisi ve Mentör Jorn West Larsen'in de eğitim verecekleri ifade edildi.

Öte yandan, 4 Ağustos Cuma günü saat 15.30'da başlayacak Süper Lig hakem ve yardımcı hakem seminerinin açılış töreni ile seminerin hedefleri ve bu sezon yürürlüğe giren oyun kuralları değişiklikleri sunumunun yapılacağı oturumun, basına açık olacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi