Minderin yıldızları dualarla uğurlandı

Balkan Karate Şampiyonası öncesi son hazırlıklarını Milli Takım hocaları nezaretinde tamamlayan Diyarbakırlı Karateciler Sena Kızılaslan ve Zeynep Akçakmak, Balkan’da derece yapacaklarına inandıklarını belirterek, başarı için başta Diyarbakır halkı olmak üzere tüm Türkiye’den dua istediler.

Minderin yıldızları dualarla uğurlandı

Diyarbakırlı milli karateciler Sena Kızılaslan ve Zeynep Akçakmak, Balkan Karate Şampiyonası öncesi Türkiye Karate Milli Takım kampında Milli Takım Hocalarının nezaretinde idmanlarını tamamladı.

MİLLİ KARATECİLER DUA İSTEDİ

İstanbul Gazanfer Bilgi Spor Salonunda yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonası öncesi son hazırlıklarını ve taktiklerini alan dün müsabakaların yapılacağı salonda yapan Diyarbakırlı Milli Karatecileri Sena Kızılaslan ve Zeynep Akçakmak, şampiyonaya hazır. Şampiyona öncesi Özgür Haber’e konuşan Milli kızlar, Balkan’da derece yapacaklarına inandıklarını belirterek, başarı için başta Diyarbakır halkı olmak üzere tüm Türkiye’den dua istediler.

KIZILASLAN: ONLARA İNANCIM SONSUZ

Antrenmanları yakından takip eden ve sporcuları yalnız bırakmayan Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Şehmus Kızılaslan, milli karatecilerinden oldukça umutlu. Kızların Balkan’da derece yapacaklarına inandığını belirten Başkan Kızılaslan, milli karatecilerin, özellikle milli takım antrenmanlarında büyük tecrübe sahibi hocaların nezaretinde çok büyük tecrübeler edindiklerine vurgu yaptı. Kızılaslan, “Kızlarımız şimdiye kadar büyük yüklerin altından kalktıkları gibi bu ağır sorumluluğun altından da Milli Takım hocalarının tecrübe ve desteğiyle kalkacaklardır, ülkemizin şanlı bayrağını uluslar arası şampiyonada göndere çekeceklerdir. Onlara olan inancım sonsuzdur” dedi.Kaynak: Minderin yıldızları dualarla uğurlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz