Görüş Bildir

Mobil Gençlik Merkezi Sason'da kapılarını açtı

Batman Evrensel Yaşam Derneği ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Gençlik Gelecekte Buluşuyor Projesi kapsamında hazırlanan Mobil Gençlik Merkezi, Sason ilçesinde gençlerle buluştu.

Mobil Gençlik Merkezi Sason'da kapılarını açtı

Batman Evrensel Yaşam Derneği Başkanı Zühre Avcı, yaptığı açıklamada, Mobil Gençlik Merkezi aracıyla köy köy dolaşarak, köy okullarında okuyan öğrencilere hizmet verdiklerini söyledi.

KAPILARINI GENÇLERE AÇTI

Proje amacının dezavantajlı gruplara ulaşmak olduğunu aktaran Avcı, gittikleri her okulda, mini golf, satranç, dart, mangona, masa tenisi, sokak tenisi gibi sportif faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.

Avcı, Gençlik Gelecekte Buluşuyor Projesi ile yerleşik gençlik merkezlerine ulaşamayan dezavantajlı gruplara ulaşıp onları çeşitli spor dallarıyla tanıştırmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Bugün de Sason’un köylerinde bulunan okullara geldik. Buradaki öğrencilerimiz ilk defa golf, tenis, dart oyunlarıyla tanıştılar. Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onların mutlu olması bizi de mutlu etti." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi