Görüş Bildir

Mouche, Kayserispor'da

Kayserispor'un, Arjantin'in Boca Juniors takımından transfer ettiği 23 yaşındaki Pablo Mouche, Avusturya kampına katıldı.

Mouche, Kayserispor'da

Sarı-kırmızılıların daha önce prensipte anlaştığı Pablo Mouche, Kayserispor'un kamp yaptığı Avusturya'nın Tirol eyaletindeki Innsbruck bölgesinde yer alan Seefeld kasabasına geldi.

Veronika Otel'de genel menajer Süleyman Hurma tarafından karşılanan Mouche, Kulüp Başkanı Recep Mamur, Asbaşkan Mustafa Atsız, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çetin ve yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Mouche, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor'a transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kampta sevgiyle karşılanmasından dolayı çok duygulandığını ifade eden Mouche, hemen antrenmanlara başlamak ve takımına katkı sağlamak istediğini kaydetti.

Kulüp Başkanı Recep Mamur da güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, Mouche'nin de takıma katılmasıyla daha da güçlendiklerini söyledi.

Asbaşkan Mustafa Atsız da hedefleri olan bir takım olduklarını vurgulayarak, ''Hedefi olan bir takım da bu hedefine ulaştıracak futbolcuları seçmek zorundadır. Biz yine iyi bir futbolcu seçtiğimize inanıyoruz. İnşallah hayırlı olur'' dedi.

Kayserispor'un prensipte anlaştığı Mainz takımından sol bek Malik Fathi'nin de yarın akşam kampa katılması bekleniyor.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi