Muazzez Lisesi Şampiyon Oldu

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Basketbol takımı, Şanlıurfa’da yapılan Okullararası Genç Kızlar Basketbol müsabakalarını birinci olarak tamamladı.

Muazzez Lisesi Şampiyon Oldu

Şanlıurfa’da yapılan Okullararası Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası’nda Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ufuk Yakut, 12-15 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan müsabakalarda, tüm rakipleri farklı mağlup ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa’da önemli rakiplerle karşılaştıklarını ve yaptıkları 3 maçı da galibiyetle tamamladıklarını anlatan Yakut, Diyarbakır’dan sonra Şanlıurfa’da şampiyon olduklarını belirterek yarı final müsabakalarına katılma hakkını elde ettiklerini belirtti.

ŞAMPİYON OLDULAR

Yakut, ilk maçta Muş Fen Lisesini 43-18’lik sonuçla mağlup ettiklerini, ikinci maçlarında ise Malatya Konak Anadolu Lisesini 69-58 yenerek finale kaldıklarını dile getirerek "Final maçında ise Gaziantep Özel Gülşen Batar Lisesini 58-49’luk sonuçla yenerek şampiyon olduk. Artık Diyarbakır’ı Türkiye yarı final müsabakalarında temsil edeceğiz. Yarı finallerin yeri ve zamanı bu hafta belirlenecek." dedi.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli beden eğitimi öğretmeni Remzi Atlı da, basketbolda elde ettikleri başarılara bir yenisini daha eklediklerini dile getirerek "Büyük bir emek ve mücadelenin ardından şampiyonluklarımıza bir yenisini daha ekledik. Sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bize büyük destek veren ve her zaman yanımızda olan müdürümüz Ufuk Yakut’a çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz