Görüş Bildir

MUŞ'TA KADIN FUTBOLCULAR EN CENTİLMEN OYUNCU

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Muş Yağmur Spor futbol takımının sporcuları, oynadıkları 16 maçta tek bir sarı kart bile görmedi.

MUŞ'TA KADIN FUTBOLCULAR EN CENTİLMEN OYUNCU

Hakkarigücü spor takımının 46 puanla birinci tamamladığı ligde Yağmur Spor Futbol Takımı, oynadığı 16 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 13 mağlubiyet aldı. Maçlarda 9 gol atabilen ve kalesinde 90 gol gören Muş Yağmur Sporlu futbolcular oynadıkları 16 maçta hiç sarı ve kırmızı kart görmedi.

Her maçtan önce antrenörleri tarafından centilmen davranmaları için uyarılan genç kızlar, ligi tek bir kart görmeden tamamladı. Sporcuların verilen kararlarda hakemlere de en küçük bir itirazda bulunmadığına dikkati çeken antrenör Haldun Bayrak, "Türkiye kadınlar liginde kart görmeyen tek takımız. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz.  Bayan futbol takımının fair play ödülüne layık olduğunu düşünüyoruz. Amacımız sporcu kızları en iyi seviyeye getirmek, üniversite kazanmalarını sağlamak. 14-18 yaş grubundan oluşan takımımız şimdi Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi