Görüş Bildir

Mustafa Pektemek bildiğiniz gibi!

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana medya onu haber yapmaktan bıkmadı, o da sakatlanmaktan kurtulamadı bir türlü. Evet tabii ki Mustafa Pektemek yine sakatlandı, bu kez sağ ayak parmağı kırıldı.

Mustafa Pektemek bildiğiniz gibi!

 EMRE ATEŞ

>Beşiktaş’ın kara bahtlı forveti, forma hasretiyle yanıp tutuşan Mustafa Pektemek yine sakatlandı, bu kez maçta değil idmanda sakatlanan Pektemek hakkında Beşiktaşlı taraftarlar “1 maç oynuyor 10 maç oynamıyor” yorumları yaparken, bahtsız futbolcunun 3 hafta boyunca sahalara ayak basamayacağı öğrenildi.

>Sakatlık sanki sadece onun için var. Mustafa Pektemek şanssızlığından mı bahtsızlığından mı beceriksizliğinden mi bilinmez bir iki hafta oynayıp 5 hafta oynayamayan futbolcu türünden. Kronik bir sakatlığı da yok, her seferinde başka bir yerinden sakatlanıyor.

>Kara Kartal’ın belki de en çok sakatlanan oyuncusu olarak tarihine geçecek olan Mustafa Pektemek, dün yapılan antrenmanda Necip Uysal ile çarpışmak suretiyle sakatlanmış olu. Antrenmanın akşamı ünlü futbolcu ayağında ağrı hissedince Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde röntgeni çekildi, röntgen sonucunda bahtsız Mustafa Pektemek’in bu defa sağ ayak dördüncü parmağının kırıldığı anlaşıldı ve futbolcunun 3 hafta sahalara ayak basamayacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi