Nezir Özer de Amedspor'da

Amedspor, son olarak 2. Lig ekiplerinden Tokatapor’un formasını terleten ve aynı zamanda trafik kazasında hayatını kaybeden Amedspor kaptanı Şehmus Özer’in kardeşi olan Nezir Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Özer, santrafor mevkinin oyuncularından.

Nezir Özer de Amedspor'da

Nezir Özer ile kulüp başkanı Nurullah Edemen ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu imza töreninde, Özer, kendisini 2 yıllığına Amedspor’a bağlayan imzayı attı. Özer, akşam saatlerinde Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kafileye katılıp sabahki idmana katılacağı bildirildi.

NEZİR ÖZER'İN KARİYERİ

Futbol hayatı Ergani Spor ile başlayan Diyarbakır Ergani doğumlu 27 yaşındaki Nezir Özer, profesyonel futbol yaşantısını 20089 sezonunda Amedspor’da, son 3 sezonunu ise sırasıyla 20152016 Kayseri Erciyespor, 20162017 Aydınspor ve20172018 Tokatspor’da sürdürdü.

Özer, TFF 1. Lig’de 2 müsabakada 65 dakika, 2. Lig’de 141 müsabakada 8019 dakika ve 17 gol, Türkiye Kupası’nda ise 14 müsabakada 795 dakika ve 2 gol ile oynadı.

GÖLBOYU AMEDSPOR'DA KOŞACAK

Öte yandan, Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, geçen sezon Gümüşhanespor forması giyen ve stoper mevkisinde görev yapan Yiğitcan Gölboyu, renklerine bağladı. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Yiğitcan Gölboyu, önceki gün Diyarbakır’a gelerek, Amed Sportif Faaliyetler transfer komitesi üyeleriyle bir araya geldi. Yöneticilerle yapılan görüşmenin ardından Yiğitcan Gölboyu, kendisini 1 sezon Amedsporlu ypan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz