Okullararası dart bölge şampiyonası

Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adıyaman’da yapılan Okullararası gençler bölge müsabakalarını ikinci olarak tamamladı.

Okullararası dart bölge şampiyonası

Hem kızlarda hem erkeklerde ikinci olan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Kulaksız, yaptığı açıklamada, Adıyaman’da yapılan ve büyük çekişmeye sahne olan müsabakaları iyi bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

BÖLGE ŞAMPİYONASI

Kulaksız, 3 gün süren müsabakalarda hem kızlarda hem de erkekler de bölge ikinciliğini elde ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Niğde, Osmaniye, Siirt Van, Sivas, Tokat ve Mersin illerinden takımların yer aldığı müsabakalar beklediğimizden çok daha çekişmeli geçti. Oldukça zorlandığımız müsabakalarda hem kızlar hem de erkekler kategorilerini ikinci olarak tamamladık. İlk iki takımın Türkiye finallerine gideceği müsabakalarda biz istediğimizi aldık. Bu nedenle mutlu ve gururluyuz. Öğrencilerimi de elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum."

Kulaksız, Okullararası Gençler Dart Türkiye Finallerinin, 28-31 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da yapılacağını kaydetti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz