Görüş Bildir

Önce Görevlerini Bilsinler

Amedspor’un 26 Ağustos’ta yapmayı planladığı sezon açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tadilata ihtiyaç olduğu gerekçesiyle saha vermediği yönündeki iddiasına sert tepki gösterildi.

Önce Görevlerini Bilsinler

Amedspor’un 26 Ağustos’ta yapmayı planladığı sezon açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tadilata ihtiyaç olduğu gerekçesiyle saha vermediği yönündeki iddiasına sert tepki gösterildi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, bilgiden yoksun ve karalamaya yönelik açıklamanın kamuoyunda gördüklerini söyledi.

Demir, Diyarbakır stadyumuyla ilgili sosyal medyada çıkan yalan yanlış bilgilerin gerçeği asla yansıtmadığını belirtti.

Demir, şu an yeni stadın çimilerinin bakımı ve dizaynı yapıldığını kaydetti.

Demir, şöyle dedi:

İL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

“ İl müdürlüğü olarak çim bakımını üstlenen firmayla alakalı sözleşmemizi imzaladık. İnşallah yeni sezonda stadımız müsabakalara hazır hale getirelecektir. Ayrıca ilimizin takımlarından Diyarbekirspor ve Amed Sportif Faaliyetler maçlarını yeni stadımızda oynamayla alakalı talebte bulunmuşlardır. Bizde genel müdürlüğümüzden aldığımız yetkiyle iki takımımızın taleblerine olumlu yönde cevap verdik. İki takımımızı da resmi yazıyla protokole davet ettik. Ama iki takımımızda protokol imzalamaya henüz iştrak etmemişlerdir. Bu anlamda iki takımımız protokolü imzalamarı durumunda bu sezonda müsabakalarını oynayabileceklerdir.”

Demir, resmî bir kurum olduklarını ve bütün taleplerin resmi yapılması gerektiğini vurguladı.

SORUMLULUKLARINI BİLSİNLER

Yalan beyanda bulunanların, kurumlarını haksız bir şekilde eleştirdiğine dikkat çeken Demir, “Akla ziyan açıklamada bulunanlar, önce görevlerini yerine getirsinler. Bu kurum ve bu stat ne kimsenin babasının malıdır nede bir yöneticinin beceriksizliğini gizlemek için kullandığı bir alandır. Resmi hiç bir yükümlülüğünü yerine getiremeyen sözde yöneticiler önce yapmaları gerekenleri yapsınlar. Daha sonra yalan ve iftiralara sığınsınlar. Hiç bir tesisi olamayan bu kulüplerimiz, barındıkları tesislerin de devlet kurumlarına ait olduğunu unutmasınlar. Yalan ve iftiralarla kurumumuzu hedef almayı bıraksınlar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü mahalle bakalı değil, resmî bir kurumdur. Bu meşenle herşey resmî yazışmalar ve belgelerle gerçekleşir. Resmiyeti bilmeyenler sosyal medya üzerinde ahkam kesmesinler” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi