Görüş Bildir

Önce Kadro Dışı, Sonra Devam

Amedspor, geçen sezonun devre arasında kadro dışı bıraktığı Muhammet Yılmaz ile yeniden anlaştı. Tecrübeli forvet,” Camianın beklentilerini karşılamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Önce Kadro Dışı, Sonra Devam

Amedspor, 28 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Yılmaz ile yeniden anlaştığını açıkladı. Geçen sezonun devre arasında disiplinsiz davranışları gerekçe gösterilerek kadro dışı bırakılan futbolcu ile sözleşme yenilendi.   İmza törenine futbol şube sorumlu yöneticilerimizden Cemal Doğrul ve kulüp basın sözcüsü yöneticimiz Mirza Tanaman katıldı.

“Var gücümle Çalışacağım”

Geçen sezon 12 maçta forma giyen Muhammet, 1 gol atma başarısını gösterdi. İmza töreninde kısa bir açıklama da bulunan Muhammet, “Kulübüm Amedspor ile yola devam edecek olmaktan son derece mutluyum. Camianın beklentilerini karşılamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu vesile ile inşallah hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşarak bizden başarı bekleyen camiamızı sevindiririz.” dedi.

Transfer Eleştirilerine Cevap

Amedspor yönetimi, taraftarların bazı oyuncu transferleriyle ilgili eleştirilerine yazılı açıklama yaparak cevap verdi. Yapılan açıklamada,bazı oyuncuların takımda kalmasının istenildiği ancak oyuncuların bunu kabul etmediğine dikkat çekildi.

Kulüpten Bilgilendirme Açıklaması

Bilindiği üzere transfer komitemiz kulübün transfer politikası gereğince emek sarf ederek yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Şuana kadar yapılmış transferler futbol emekçilerinin sportif yeterliliğinin yanında, ayrıca kültür ve ahlaklı olmaları esas alınarak gerçekleşmiştir. Yeni sezona ilişkin ihtiyacımız olan mevkilere nokta transfer çalışmamız devam etmektedir.

Kamil İçer Transferi

Transfer çalışmaları kapsamında Kamil İçer, ile ikili görüşme yapmak üzere davet edilmiştir. Yapılan görüşmelerde tüm ısrarlı girişimlerimize rağmen anlaşma sağlanamamıştır. Söz konusu sporcu zaman talep etmiş ve bu sürede başka bir kulüple anlaştığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir

Hasan Küçük Transferi

Hasan Küççük ile yapılan görüşmede anlaşma sağlanmasına rağmen kendisi ailevi nedenleri dile getirerek affını isteyerek başka kulüple anlaşmıştır

Gerçekleşen Transferler

  Azad Kevin Odabaşı (Solbek)

  Tolga Tekin (Solbek)

  Hüseyin Yılmaz (Orta saha)

  Onur Alkan (Orta saha)

  Reşo Akın (Sağbek)

  Oğuz Özden (Stoper)

Ayrılan Futbolcular

Mehmet Sıddık İstemi

Oğuz Çetinkaya

Hasan Küççük

İlyas Akan

Nezir Özer

Ercan Çapar

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi