Önce Puanlar, Sonra Revizyon

Amedspor, sezonun ilk yarısında kalan 3 maçın 2’sini kendi sahasında yapacak. Bu maçlarda iyi sonuçlar alıp devre arasında yapılacak revizyona yönelmek istiyor.

Önce Puanlar, Sonra Revizyon

2.Lig Beyaz Grup’ta kötü bir sezon geçiren Amedspor, devre arasında takımda revizyona gitmenin hesaplarını yapıyor. Devre arasında bir çok oyuncunun gönderilmesi ve takıma takviyeler yapılması planlanıyor. Ancak kalan maçların kritik olmasından dolayı revizyon şimdilik yüksek sesle dillendirilmiyor.

Kalan üç maçın 2’sini arka arkaya kendi sahasında yapacak. Bu hafta Y.Çorumspor’la ve gelecek hafta da Kırklarelispor’la Diyarbakır’da karşılaşacak. İlk yarının son haftasında ise İnegölspor’a konuk olacak.

Savunmada Büyük  Sıkıntı Var

Takımda sakat futbolcuların fazla olması teknik heyete kadro seçiminde zor anlar yaşatıyor. Özellikle savunma bloğunda büyük sıkıntı dikkat çekiyor. Oğuz ve Yiğitcan’ın sakat olmasından dolayı son iki haftada stoperde farklı mevkilerdeki oyunculara yer veren Mehmet Budakın,en başarılı deplasman takımı olarak dış sahada 18 puan toplayan Y.Çorumspor’a karşı savunmadaki soruna çare üretmeye çalışıyor.

Bu arada kart cezalısı Burak Taşdemir’in de Pazar günü Y.Çorumspor’a karşı forma giyemeyeceği belirtildi. Tecrübeli futbolcu A.Afyonspor maçında kırmızı kart gördükten sonra PFDK’dan 3 maç ceza almıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz