Ordu planları ceza çizgisinde!

Bu hata sonu deplasmanda Orduspor'la karşılaşacak olan ve galibiyeti hedefleyen Spor toto 3. lig 3. grup temsilcimiz Diyarbekirspor kulübü küfürlü tezahürat için uyarı açıklaması yaptı. Orduspor maçı hazırlıkları ise yoğun bir mesaiyle devam ediyor.

Ordu planları ceza çizgisinde!

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT UYARISI

Kötü ve çirkin tezahüratlar bölge takımlarına zarar vererek maddi açıdan sıkıntı yaşayan takımların canını yakmaya devam ediyor. Tribünlerdeki küfürlü tezahüratlar nedeniyle sürekli cezaya maruz kalan Diyarbekirspor, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından geçen hafta oynanan Orhangazispor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratlardan dolayı PFDK’ya sevk edildi. Maçta görev yapan TFF temsilcilerinin raporunda, maçın her iki yarısında da küfürlü tezahüratlar yapıldığına dikkat çekilerek ceza istendi.

SEYİRCİSİZ OYNAMA RİSKİ YÜKSELDİ

Bu sezon aynı eylemden dolayı 3. kez PFDK’ya sevk edilen Diyarbekirspor’un cezası Perşembe günü belli olacak. Bundan sonraki eylemlerde seyircisiz maç oynama cezaları devreye girecek olması, Diyarbekirspor'u zora soktu. Yapılan açıklamada; "Kötü ve çirkin tezahüratlar tribünlere yakışmıyor. Bu durum hem kentimizin imajına zarar veriyor,hem de kulübümüzü maddi ve manevi olarak zor durumda bırakıyor. Bu konuda tüm taraftarlarımızı duyarlı ve hassas davranmaya davet ediyoruz." denildi.

ORDUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan Zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçının idmanları yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Geçen haftayı sahasında oynadığı Orhangazispor’u mağlup ederek zirve mücadelesinde bende varım diyen  Diyarbekirspor’da. Pazar günü oynanacak olan Orduspor maçı gündeme oturdu. Yeşil – Kırmızılı futbolcular idman öncesi Teknik direktör Metin Altınay’ın saha içerisindeki haftanın önemini belirten kısa toplantısı sonrasında idmanlarına başladılar. Diyarbekirspor tesislerinde yapılan antreman ızınma ve koşu ile başladı.. Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda taktik çalışmasına geçildi. Tam sahada yapılan taktik ağırlıklı çalışmada teknik direktör  Metin Altınay’ın  zaman zaman oyunu durdurarak müdahalede bulunması dikkatlerden kaçmadı. Günün tek çalışması 9’a 3 top kapma çalışmasıyla son buldu. Altınay yaptığı açıklamada,” Her maç gibi Orduspor’da aynı. İster deplasmanda olsun ister sahamızda fark etmiyor. Kazanmamız gerekiyor. Zirve yarışında rakiplerimizle olan puan farkını kapatmamız gerekiyor.Ligin ilk yarısını avantajlı bir şekilde kapatmak istiyoruz. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız. Futbolcularımın öz verili çalışmaları bizleri fazlasıyla sevindiriyor. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz