Orhangazi hazırlığı!

Zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, Orhangazispor maçının hazırlık startını verdi.

Orhangazi hazırlığı!

Denizli BB Spor'la deplasmanda berabere kalarak kente bir puanla dönen Yeşil-Kırmızılı ekipte, tüm dikkatler Pazar günü oynanacak olan Ohangazispor maçına odaklandırıldı.

Teknik Direktör Metin Altınay nezaretinde gerçekleşen idman ısınma , çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5’şe 2 top kapma ile pas çılışması yaptı. İkinci bölümde dar alanda kısa paslaşmalı minyatür kale maçı yaptı. Yaklaşık iki saat süren idman kültür fizik hareketleriyle sona erdi.

GALİBİYET PAROLASI

Teknik Direktör Metin Altınay,geçen haftayı unuttuklarını belirterek, “ Geçen hafta hatalırımız gördük ona görede tedbirlerimizi alacağız. Taarftaralırmız önünde oynayacağımız Orhangazispor maçı bizim için önemli. Kazanmamız gereken bir maç zaten öylede olmalı. Diyarbekirspor olarak puan kaybına tahamulümüz yok. Artık iyi bir çıkış yakalayıp rakiplerimzele aramızda olan puan farkını kapatmamız gerekmektedir. Bunu yapabilecek gücede sahibiz. İdmanlarımız Cuma günü öğleden sonra tamamlanacaktır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz