Görüş Bildir

Orhangazi'ye aman dikkat!

Diyarbekirspor'un kendi evinde ağırlayacağı Orhangazispor için, teknik heyet futbolculara "aman ha dikkat" uyarısını yaptı.

Orhangazi'ye aman dikkat!

Ligde liderlik mücadelesi veren Diyarbekirspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Orduspor'a farklı yenilerek yara alan ve teknik heyet konusunda kan değişikliği yapan Orhangazispor'u ağırlayacak. Yeşil-Kırmızılı teknik heyet, Orhangazispor'u yaralı aslana benzeterek, "futbolcularına aman ha dikkat" uyarısında bulundu.

RAKİBE AMAN DİKKAT

Diyarbekirspor 4 Aralık Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçta ligin önemli takımlarından Orhangazispor’u ağırlayacak. Sezonun ilk beş maçında başarılı bir çıkış yakalayan ancak son haftalarda sürekli puan kaybeden Bursa takımı Orhangazispor son 9 maçta sadece 7 puan alması dikkat çekti.  Geçtiğimiz hafta sahasında Orduspor’a 4-2 yenilen takımın Teknik direktörü Tuğrul Metin görevinden alındı.

Yenilgi ve teknik heyet değişikliğiyle adeta yaralı aslana dönen Orhangazispor, Diyarbekirspor için tehdit oluşturuyor. Teknik heyet bu konuda futbolcuları uyardı.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Metin Altınay, Orhangazispor karşısında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirterek şöyle dedi; ”Bizim için tüm rakipler saygın ve değerlidir. Her maçın zorluk derecesi vardır. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Orhangazispor,Diyarbakır gibi önemli bir deplasmandan galibiyetle dönerek moral bulmak isteyecektir. Bizim için her rakip önemli olup her maç final değerindedir. Diyarbekirspor olarak kazanmaktan başka düşüncemiz yoktur. İyi mücadele ederek ve iyi oynayarak kazanacağız.” 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi