Görüş Bildir

Özel Halk otobüsleri taraftarı Seyrantepe'ye 1 TL'ye taşıyacak

Diyarbakır'daki özel halk otobüsleri kooperatifleri, Atatürk Stadı'nın yıkım kararı nedeniyle yeni sezonda lig ve kupa maçlarını Seyrantepe tesislerinde oynamak zorunda kalan Diyarbekirspor'a destek verme kararı aldı. Maç günleri şehir merkezinden Seyrantepe'ye 1 TL ücret karşılığında ulaşım sağlanacak.

Özel Halk otobüsleri taraftarı Seyrantepe'ye 1 TL'ye taşıyacak

Alınan bu karar ve taraftarlara sunulan destekten dolayı, Yeşil-Kırmızılı Kulüp Yönetimi tarafından kooperatif başkanları Mehmet Pervane ve Fesih Kaya ile özel halk otobüslerinin sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür edildi.

FUTBOL SEVERLERE DESTEK

Azrailler Grubu Başkanı Orhan Tuma, özel halk otobüsleri camiasının aldığı kararın sevindirici olduğuna dikkat çekerek kentteki belediyelerden, kamu kurumlarından, STK'lardan ve iş çevrelerinden de destek beklediklerini dile getirdi. Tuma, "Diyarbekirspor bu halkın ve kentin değeridir.Herkesin destek olması lazım.Stadın yıkım kararından dolayı Seyrantepe'de maç oynamak zorunda kaldık.Bu süreci el ele verip güç birliği yaparak ve imkanlarımızı halkımızın,taraftarlarımızın ve kulübümüzün yararına kullanarak başarıya katkıda bulunalım. Bu çağrımız herkese ve her kurumadır.Feyzi İlhanlı kulübü maddi olarak kimseye muhtaç etmeden ayakta tutuyor.Herkes elini taşın altına koyarsa ve imkanlarını kullanırsa kazanan bu kent olacaktır"dedi.

28 Ağustos Pazar günü saat 17'de Seyrantepe'de Batman Petrolsporla yapacağımız özel maç için şehir merkezinden Seyrantepe'ye 1 TL karşılığında taraftar taşıyacak otobüslerin kalkış yeri ve saati daha sonra ilan edilecek.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi