Görüş Bildir

Paul Pogba için dudak uçuklatan teklif

İngiltere'nin transferde en hareketli kulüplerinden biri olan Manchester United Paul Pogba için Juventus'a 100 milyon sterlinlik teklif yaptı. İtalyan kulübü bu astronomik rakamı reddetti.

Paul Pogba için dudak uçuklatan teklif

Transfer gündeminin en popüler oyuncusu olan Juventus’un parlamış yıldızı Paul Pogba için ilk çılgınca teklif Manchester United’dan geldi. Zira Euro 2016'nın ardından kendini kanıtlayan Pogba için bonuslar dahilinde 100 milyon sterlin ile İtalyan temsilcisine teklifte bulunan Manchester United, Juventus'dan ret yanıtını aldı.

Juventus ve İtalya Milli Takımı’nın yıldızı Paul Pogba, Manchester United’ın yakın takibinde… İtalyan yıldız ile yapılan ilk görüşmede “Kulübümü ikna edin geleyim” yanıtı alan İngiliz ekibi, harekete geçti. Manchester United’ın bonuslarla beraber 100 milyon pound değerindeki astronomik teklifi, Juventus tarafından reddedildi.

Manchester United’ın yaptığı teklifin detayları da ortaya çıktı. Pogba için 87 milyon pound teklif yapan İngiliz ekibi, 13 milyon pound da performans bonusu önerdi. Ancak teklifi yeterli bulmayan Torino temsilcisi, 100 milyon pound bonservis bedeli ve 8 milyon pound performans bonusu karşılığında yıldız futbolcuyu satabileceğini Manchester United yönetimine iletti.

En pahalısı olurdu...

Eğer Manchester United, Juventus’tan gelen karşı teklifi kabul eder ve Pogba transferini tamamlarsa, İtalyan yıldız dünya futbol tarihine “Gelmiş geçmiş en pahalı futbolcu” olarak adını yazdıracak.

Zira, kendisinden önce 80 milyon pound ile Tottenham'dan Real Madrid’e transfer olan Gareth Bale’e ait olan en pahalı oyuncu olma rekorunu eline almış olacaktı.

İtalyan ve ingilizler kaynaklarına göre Pogba'nın yönetimle görüşüp Manchester United'da futbol hayatına devam etmek istediğini dile getirecek.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir