Payal Diyarbekirsporda Kalmak İstiyor

Sivasspor’dan kiralık olarak 2013-2014 ve 2015-2016 sezonlarında Diyarbakırspor’umuzda forma giyen Gökhan Payal, yeni sezon öncesinde önemli mesajlar verdi. Sivasspor’la sözleşmesinin devam ettiğini belirten Gökhan, gönlünde geçenin Diyarbekirspor’la devam ederek iki kez finalde kaybettiği şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

Payal Diyarbekirsporda Kalmak İstiyor

Sivasspor’dan kiralık olarak 2013-2014 ve 2015-2016 sezonlarında Diyarbakırspor’umuzda forma giyen Gökhan Payal, yeni sezon öncesinde önemli mesajlar verdi. Sivasspor’la sözleşmesinin devam ettiğini belirten Gökhan, gönlünde geçenin Diyarbekirspor’la devam ederek iki kez finalde kaybettiği şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi. Gökhan, ”Bonservisim Sivasspor’da olduğu için elim kolum bağlı. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu olduğum için özgür irademle hareket edemiyorum. Ancak şu kadarını ifade edeyim ki Diyarbekirspor’un bendeki yeri ayrıdır. İki kez finalde şampiyonluğu kaçıran kadroda yer aldım. Devam edip yarım kalan işi tamamlamak isterim.” dedi.

‘FEYZİ BAŞKANI VE DİYARBEKİRSPOR’U SEVİYORUM’

Ayrılmak için Sivasspor’la görüşme yapacağını belirten Gökhan, Kırmızı-beyazlı kulüpten anlayış beklediğini söyledi. Onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’ya ve kulübümüze duyduğu sevgiyi dile getiren Gökhan, ”Başka kulüplerden gelen teklifler de var. Ama benim tercihim öncelikle mutlu olduğum Diyarbakır olacak. Sivasspor büyük ve değerli bir camia. Bendeki emekleri inkâr edilemez. Ama ben sürekli oynama şansımın olacağı ve mutlu olacağım bir takımı istiyorum. Sivasspor yönetimi ile görüşerek ayrılmak için talebimi ileteceğim. Onlardan anlayış bekliyorum. Feyzi başkanı ve Diyarbekirspor’u seviyorum. Diyarbekirspor’u tercih etme nedenim budur.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz