Görüş Bildir

PFDK ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un futbolcusu John Chibuike'ye 2 maç men cezası verdi.

PFDK ceza yağdırdı

PFDK tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan maçta rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle Gaziantepsporlu Chibuike'ye 2 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.

Süper Lig'de Osmanlıspor ile oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Antalyaspor'a 50 bin lira para cezası uygulayan PFDK'nın, ayrıca karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Ceysu maraton, Adopen kale arkası ve Rixos numaralı tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdiği kaydedildi.

Kurulun ayrıca, PTT 1. Lig'de Balıkesirspor ile oynanan maçta hakeme yönelik hakareti nedeniyle Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'ye 7 maç men ve 33 bin lira para cezası uyguladığı duyuruldu.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi