Görüş Bildir

Play Off İçin!

Diyarbekirspor, normal lig maratonundaki son maçında bugün Ankara’da Adliyespor’un rakibi olacak. Maçlardan alınacak sonuçlar Yeşil-Kırmızılı takımın Play-Off’taki rakibini belirleyecek.

Play Off İçin!

Diyarbekirspor, normal lig maratonundaki son maçında bugün Ankara’da Adliyespor’un rakibi olacak. Maçlardan alınacak sonuçlar Yeşil-Kırmızılı takımın Play-Off’taki rakibini belirleyecek.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLACAK

3. Lig’de 2015-2016 sezonu normal lig maratonu bugün yapılacak maçlarla son bulacak. Bugünkü maçlarda hem Play-Off’a kalan takımlar ve Play-Off eşleşmeleri, hem de küme düşenler belli olacak. 2. Grup’ta Play-Off’a kalmayı daha önce garantileyen Diyarbekirspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Ofspor’dan sonra Play-Off oynamaya hak kazanacak 4. ve son takım netleşecek. Play-Off eşleşmelerinin de netleşeceği son haftada  Zara Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Gaziosmanpaşa’dan sonra küme düşecek 4. ve son takım da kesinleşecek.

BERABERLİK İKİ TAKIMA DA YETİYOR

Play-Off’a kalacak son takım Adliyespor ve Orhangazispor’dan biri olacak. İki takımın puan eşitliği halinde ikili averajda üstün olan Orhangazispor, Play-Off’a kalacak. Adliyespor-Diyarbekirspor maçının berabere bitmesi veya Diyarbekirspor kazandığı halde Orhangazispor puan kaybederse Diyarbekirspor’un Play-Off’taki rakibi Adliyespor olacak. Adliyespor’un kazanması halinde Diyarbekirspor’un rakibi Bodrumspor ve Ofspor’dan biri olacak. Diyarbekirspor’un rakip kim olursa olsun ilk maçı deplasmanda oynaması ise kesinleşmiş durumda.

PLAY-OFF’LAR PERŞEMBE GÜNÜ

Bugünkü maçlar sonunda 2. ve 5. ile 3. ve 4. takımlar Play-Off’ta eşleşecek. İlk maçlar 5 Mayıs Perşembe günü 5. ve 4. takımların, rövanş maçları ise 9 Mayıs Pazartesi günü 2. ve 3. takımların sahasında yapılacak. Yarı final aşamasını geçen takımlar TFF’nin daha sonra açıklayacağı tarafsız sahada 14 veya 15 Mayıs’ta final oynayacak. Final maçının kazanan takım adını 2. Lig’e yazdıracak. Play-Off maçlarının hangi televizyon kanalında naklen yayınlanacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

DEPLASMANDA 23 PUAN TOPLADIK

Ligde son iki maçını kaybeden Diyarbekirspor, deplasmanda 23 puan kazandı. Yeşil-Kırmızılı takım, 17 deplasman maçında 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Adliyespor ise kendi sahasındaki 17 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alıp 37 puan toplayarak oldukça başarılı bir grafik çizdi.

Ankara Ostim Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı Mersin bölgesi hakemleri yönetecek. Ali Adıgüzel’in düdük çalacağı maçta Necdet Çelik ve Fahri Dere yardımcı,Burak Filik de 4. hakemlik yapacak.

TARAFTARLARIMIZA YARINKİ MAÇ YASAK

Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün  oynanacak Adliyespor-Diyarbekirspor maçına Diyarbekirsporlu taraftarların alınmamasına karar vermişti. Karara gerekçe olarak MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan olayların yarattığı gergin ortam gösterilmişti. Ostim Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşmaya Diyarbekirspor taraftarları alınmayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi