Play-Off’ta Rakip Sivas Belediye

Amedspor’un Play-Off çeyrek finalindeki rakibi ligi 5.tamamlayan Sivas Belediyespor oldu. İlk maç 4 Mayıs Perşembe günü Sivas’ta,rövanşı da 8 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da oynanacak.

Play-Off’ta Rakip Sivas Belediye

2.Lig Beyaz Grup’taki diğer çeyrek final eşleşmesi Kocaeli Birlikspor-B.B Erzurumspor oldu. İlk maç 4 Mayıs Pazartesi günü Kocaeli’nde, rövanşı da 8 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da oynanacak. Sivas Belediyespor-Amedspor ve Kocaeli Birlikspor-B.B Erzurumspor eşleşmelerinde turu geçen takımlar yarı finalde eşleşecek.

Yarı finalde ilk maç 12 Mayıs Cuma günü Kocaeli Birlikspor-B.B Erzurumspor maçında turu geçen takımın sahasında,rövanşı da 16 Mayıs Salı günü Sivas Belediyespor-Amedspor maçında turu geçen takımın sahasında yapılacak.

FİNAL BEYAZ VE KIRMIZI GRUP BİRİNCİLERİ İLE

Beyaz Grup’ta yarı finali geçen takım ile Kırmızı Grup’ta turu geçen takım finale kalacak. Final maçı 21 Mayıs Pazar günü tek maç üzerinden tarafsız sahada yapılacak ve kazanan takım TFF 1.Lig’e yükselecek. Kırmızı Grup’ta Menemen Belediyespor, Hatayspor, Gümüşhanespor ve Kastamonuspor 1966 takımları Play-Off’a kaldı. Play-Off çeyrek finalinde Menemen Belediyespor-Gümüşhanespor ve Hatayspor-Kastamonuspor 1966 eşleşti.

Kaynak: Diyarbakır Söz