Görüş Bildir

Play-Off'u garantiledi gibi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, normal sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala Play-Off yolunda büyük avantaj yakalamış durumda.

Play-Off'u garantiledi gibi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, normal sezonun tamamlanmasına  7 hafta kala Play-Off yolunda büyük avantaj yakalamış durumda. İlk 4 sıradaki takımların Play-Off’a kalacağı ligde 5.sıradaki takıma 11 puan fark atan Yeşil-Kırmızılı takımda başkan Ekrem Karakoç, ”Kalan tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynayarak sezonun sonunda BAL Ligine yükselmek istiyoruz” dedi.

Adım Adım Hedefe Koşuyor                

19 haftası geride kalan Diyarbakır Süper Amatör Futbol Liginde Diyarbakırspor rüzgarı esiyor. 52 yıllık mazisinde daha önce 13 sezon Türkiye Süper Liginde mücadele etmiş olan ve iki kez Türkiye Kupası’nda yarı final olmak üzere çok sayıda başarısı bulunan Yeşil-Kırmızılı takım,yaşadığı sorunlar nedeniyle düştüğü amatör ligde hızla yukarıya tırmanıyor. 19 maçta  15 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 48 puan toplayan Diyarbakırspor, attığı 62 gole karşılık kalesinde sadece 11 gol gördü.

GELECEĞE UMUTLU BAKIYOR

Aytekin Yıldırım’ın takımın başına gelmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan ve ikinci yarıda oynadığı tüm maçları kazanan Yeşil-Kırmızılı efsane kulüp geleceğe umutla bakıyor.

Statü gereği normal sezonu ilk 4 sırada tamamlayan takımlar Play-Off’a kalacak. Tek devreli oynanacak Play-Off maçları sonunda şampiyon olacak takım, BAL Ligine yükselmek için baraj maçı oynamaya hak kazanacak ve baraj maçını kazanacak olan takım BAL Ligine yükselecek.

DİYARBAKIRSPOR ÖZLENİYOR

Diyarbakırspor, 20.hafta maçında 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Seyrantepe tesislerinde Çüngüş Gençlikspor’la karşı karşıya gelecek. Takımın iyi yolda olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç,” Kalan tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynayarak sezonun sonunda BAL Ligine yükselmek istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Taraftarlarımız takıma büyük destek veriyor. Böyle bir taraftar profesyonel liglerde yok. Diyarbakırspor’a karşı büyük bir özlem var. Bu coşku ve sevgi işimizi kolaylaştırıyor” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi