Görüş Bildir

Prim dopingi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da futbolculara Derincespor maçının galibiyet primleri ödendi.

Prim dopingi

Yeni Diyarbakırspor Kulübünden yapılan açıklamada, kulübün ana sponsoru ve onursal başkanı Feyzi İlhanlı'nın Derince maçının galibiyet primlerinin futbolculara ödendiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: “Son Derincespor galibiyetiyle takımımızda tüm prim ödemeleri yapılmıştır. Diğer ödemeler de belirlenen takvimde yerine getirilecektir. Bizim için esas olan takımın başarısıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da maddi konularda takımımız mağdur edilmeyecektir.”

ERZİNCAN REFAHİYESPOR’A KARŞI GALİBİYER ARIYOR

Bu arada Yeni Diyarbakırspor, 29. hafta maçında yarın kendi sahasında Erzincan Refahiyespor’la karşılaşacak. Erzincan temsilcisini eli boş göndererek Play-Off yolunda kritik bir eşiği daha aşmak isteyen yeşil-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Enis ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali dışında eksik yok. Atatürk Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Balıkesir bölgesi hakemi Murat Orhan yönetecek. Karşılaşmanın biletleri maraton 3 TL, kapalı 5 TL ve numaralı 10 TL olarak satılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi