Görüş Bildir

PTT 1. Lig Altınordu'da Çağlar ve Cengiz'e alkış

PTT 1. Lig takımlarından Altınordu'da Bundesliga'ya yükselen Freiburg'a transferi için gün sayan A Milli stoper Çağlar Söyüncü ile Süper Lig'den birçok takımın radarında olan Cengiz Ündey, genç futbolcular için düzenlenen yemin törenine katılıp ayakta alkışlandı.

PTT 1. Lig Altınordu'da Çağlar ve Cengiz'e alkış

Kırmızı-lacivertlilerin Torbalı'daki tesislerinde düzenlenen törende iki futbolcuyu yanına alarak övgüler yağdıran Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Bu iki gencimiz de bu sezon kulübümüzden ayrılacaklar. Yeni takımlarında forma giyecekler. Çağlar, Bundesliga'ya oyuncu verme hayalimi gerçekleştirmemi sağladı. Çok iyi bir futbolcu olacak. Altınordu'da yetişen birçok gence de örnek teşkil edecek" diye konuştu.
Cengiz ile 10 yaşından bu yana, 9 yıldır beraber olduklarını da belirten Özkan, "Kendisine Süper Ligten üç takım talip. Biz de misyonumuz gereği bir üst liglerdeki kulüplere futbolcularımızı vereceğiz. Cengiz de gideceği yeni kulübünde kısa zamanda başarılı olup Avrupaya transferolacaktır. Buna gönülden inanıyoruz. Bugün en mutlu günlerimden birini yaşıyorum" ifadesini kullandı. Genç futbolcular Çağlar ve Cengiz de Altınordu çatısı altında yetişmekten her zaman onur ve gurur duyacaklarını belirterek, "Gideceğimiz kulüplerde de Altınordu'ya yakışan şekilde davranacağız ve başarılı olacağız" dediler. ıldızlı bayrak, Altınordu arması ve futbol topu üzerine yemin ederek profesyonellik süreçlerine start verdi. Gençler, Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın okuduğu metni tekrarlarken, tribündeki aileleri de alkışlarla çocuklarına destek oldu. Törene yönetici Barış Orhunbilge, Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, kulübün idari ve teknik kadroları ile B ve A takım bünyesinde bulunan genç oyuncular katıldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi